Ελλάδα

Προς διαζύγιο ΑΕΚ και Μπάνκι

Όλα δείχνουν ότι ο Λούκα Μπάνκι θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ στο φινάλε της σεζόν.

Ο αποκλεισμός από τον Προμηθέα Πατρών στα ημιτελικά της Basket League φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Μάκη Αγγελόπουλου για τον προπονητή της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, ο οποίος μοιάζει να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές οδεύουν προς διαζύγιο, με το πέρας των υποχρεώσεων της ομάδας. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, σε μη ανανέωση της συνεργασίας τους που ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

Βέβαια, δεν θα παρθούν αποφάσεις… εν βρασμώ ψυχής από τους ανθρώπους της «Ένωσης». Γι' αυτό και προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού, το έργο του οποίου δεν έχουν ενθουσιάσει τον Μάκη Αγγελόπουλο, κυρίως στο δεύτερο μισό της περιόδου.

Από ‘κει και πέρα, διακαής πόθος -από Έλληνες προπονητές- του ισχυρού άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, με τον οποίο είχαν γίνει επαφές την περσινή σεζόν (όπως και με τον Γιάννη Καστρίτη), πριν δηλαδή ανατεθεί η τεχνική ηγεσία στον Μπάνκι. Πάντως, είναι πολύ πρώιμο να πούμε οτιδήποτε σχετικά με τον επόμενο κόουτς της «Ένωσης»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x