Ελλάδα

Ακόμα σκοράρει η Εθνική Ελπίδων…

Μια σαρωτική Εθνική Ελπίδων διέλυσε 5-0 στη Ριζούπολη το Σαν Μαρίνο στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 του 2021.

Η Εθνική Ελπίδων σάρωσε 5-0 το αδύναμο Σαν Μαρίνο στο «Γιώργος Καμάρας» για την πρεμιέρα των προκριματικών του EURO U21 του 2021 και ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο την προσπάθεια πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Στο 26' ο Καμπετσής με ωραία κεφαλιά από σέντρα του Ουές, στο 29' ο Παυλίδης με πλασέ, ύστερα από λάθος του Τσεκέτι, στο 37' ο Παυλίδης με σουτ από το ύψος του πέναλτι, στο 51' ο Βρουσάι με άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής και στο 68' ο Καμπετσής με δυνατό σουτ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.


Ελλάδα: Στεργιάκης, Ουές (66' Λυρατζής), Κατράνης, Δημητρίου, Τσιγγάρας, Καμπετσής (74' Δουβίκας), Παυλίδης, Νικολάου (66' Γιαννούτσος), Λημνιός (66' Βάρκας), Βρουσάι (75' Ζωγραφάκης), Μιλόγεβιτς

Σαν Μαρίνο: Ντε Άντζελις, Μορέτι, Ντολτσίνι, Βαλεντίνι (86' Μπαμπόνι), Τσεκέτι, Μικελότι (67' Πανκότι), Τομασίνι (85' Κουαράντα), Κόντι, Λιβεράνι (67' Ντε Άντζελις), Τσεκαρόλι (54' Μούκιολι), Ράσκι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x