Euro 2024

Κούτρης: «Όλα τα γκολ τα δεχτήκαμε από δικά μας λάθη»

Στα ατομικά λάθη των παικτών της Εθνικής απέδωσε την οδυνηρή ήττα από την Αρμενία ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού τόνισε πως όταν ο αντίπαλος φτιάχνει συνεργασίες για να σκοράρει του λες "μπράβο" και στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, θέτοντας και ψυχολογικό θέμα. Θεωρεί πως υπάρχουν ακόμα ελπίδες πρόκρισης στα υπόλοιπα έξι ματς και τόνισε πως θα πρέπει να παλέψουν και να μην έχουν ως δικαιολογία την κούραση.

Αναλυτικά: «Εμείς φταίμε. Δεχτήκαμε τρία γκολ από δικά μας λάθη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Όταν δέχεσαι γκολ από συνεργασία ή σουτ, λες "οκ, μπράβο" στον αντίπαλο. Αλλά, ήταν από δικά μας λάθη.

Το θέμα είναι και ψυχολογικό. Όχι μόνο αγωνιστικό. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Δώσαμε τρία γκολ. Προσπαθήσαμε. Τρέξαμε. Παλέψαμε. Κάναμε ότι μπορούσαμε.

Ελπίδα υπάρχει. Όσο υπάρχουν παιχνίδια, υπάρχει και ελπίδα. Αλλά, ο δρόμος είναι δύσκολος. Θα παλέψουμε, μήπως γίνει το θαύμα. Έχουμε πολύ δρόμο. Δεν είναι δικαιολογία η κούραση.

Αυτό που θέλουμε είναι να "καθαρίσει το κεφάλι" μας. Αισθανόμαστε στεναχώρια και πίκρα. Δεν μας φταίει κάποιος άλλος. Δεχτήκαμε τρία γκολ από δικά μας λάθη»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x