Γερμανία

Η Μπάγερν συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Χάβερτς!

Μυστικό ραντεβού του αρχισκάουτερ της Μπάγερν Μονάχου, Μάρκο Νέπε, με τον μάνατζερ του Κάι Χάβερτς, Χάνες Βίντσερ, για το μέλλον του παίκτη αποκάλυψε σήμερα γερμανική εφημερίδα!

Όλο και πιο… κοντά φαίνεται πως έρχεται στον Κάι Χάβερτς η Μπάγερν Μονάχου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε σημερινό της ρεπορτάζ η «Tz», που είχε αποκαλύψει πρόσφατα και την πρόταση των Βαυαρών στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, για τον Γερμανό μέσο…

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το δημοσίευμα, ο υπεύθυνος σκάουτινγκ της Μπάγερν, Μάρκο Νέπε, συναντήθηκε στο Μάιντς την προηγούμενη Τρίτη (11/06) με τον εκπρόσωπο του Χάβερτς, τον Χάνες Βίντσερ, σε ξενοδοχείο της πόλης κάτω από άκρα μυστικότητα!

Το ραντεβού των δύο πλευρών έλαβε χώρα πριν το ματς της εθνικής Γερμανίας με την Εσθονία, ενώ το αντικείμενο της συζήτησης ήταν το μέλλον του 19χρονου διεθνούς άσου και ο πιθανός ρόλος του στους νταμπλούχους Γερμανίας.

Πάντως, στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως ο Χάβερτς δεν πρόκειται να φύγει από τις «ασπιρίνες» το φετινό καλοκαίρι. Ενώ δίνεται ως πιθανότερη χρονιά το 2020, με τη συνάντηση να γίνεται στο πλαίσιο της προεργασίας από πλευράς Μπάγερν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x