Stoiximan Super League

Κούγιας: «Είμαι εγγυητής και χρηματοδότης-Να έρθει πίσω ο κόσμος»

Συνέντευξη Τύπου για την επόμενη μέρα της ΑΕΛ, στην οποία εμφανίστηκε ενωτικός, παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας που τόνισε πως είναι ο εγγυητής του συλλόγου. Διαβάστε τι είπε για τους οπαδούς.

Ενωτικός εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας για την επόμενη μέρα της ΑΕΛ, δηλώνοντας εγγυητής και χρηματοδότης του συλλόγου.

Αναφερόμενος στους οπαδούς, τους κάλεσε πίσω, τονίζοντας ότι θα ανοίξει τα πέταλα, αρκεί και εκείνοι να σεβαστούς τον σύλλογο και την πορεία του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

Για ιδιοκτησιακό: «Εγώ είμαι ο εγγυητής και ο χρηματοδότης. Θα μπορούσα να επιστρέψω ο ίδιος στην προεδρεία γιατί η υπόθεση με τις κασέτες του Πατέρα έχει πάει στο αρχείο, αλλά δεν θέλω. Έχω τους συνεργάτες μου κι επιθυμώ να λειτουργώ ως ιδιοκτήτης και όχι ως πρόεδρος. Με τα της ΠΑΕ τρέχει το ΔΣ. Είμαι εδώ με το παρόν ΔΣ, αν όμως υπάρξει ένας σοβαρός επιχειρηματίας είμαι ανοικτός, αρκεί να υπάρχει και το αντίστοιχο ποσό».

Για το γήπεδο και τον κόσμο: «Δυστυχώς έχουμε ένα ακριβό γήπεδο. Η ομάδα θα πρέπει να έχει σημείο αναφοράς το γήπεδο. Η σχέση μου με τον Πηλαδάκη έχει περάσει από πολλά στάδια Θέλω να ανοίξω τα πέταλα για να έρθουν οι οπαδοί. Τα προηγούμενα χρόνια έχω πληρώσει πολλά λεφτά σε πρόστιμα. Θέλω να πιστεύω πως θα στηρίξουν την ομάδα, αλλά την πρώτη φορά που θα τιμωρηθούμε θα τους καλέσω να πληρώσουν και αν δεν το κάνουν θα το κλείσω».

Για το AEL Radio: «Θα το τρέξουμε εγώ κατά 50% και οι Ντελόπουλος και Παπαγεωργίου από 25%. Θα τρέξουμε πράγματα μαζί, μέχρι και τις ακαδημίες»
.
Για τα διαρκείας: «Θα υπάρχουν διαρκείας από 100 ευρώ. Εξαιρετική τιμή, αν θέλει κάποιος στα VIP μπορεί να δώσει 300. Οι σουίτες θα ανέβουν κατά 2.000 από πέρσι. 10.000 οι κεντρικές, 8.000 οι μεσαίες και 6.000 οι ακριανές».
Για τις υποδομές: «Θα δοθεί βάρος μαζί τους Ντελόπουλο και Παπαγεωργίου».

Για την Ερασιτεχνική: «Θα ήθελα να κατέβουν οι υποψήφιοι οι Ντελόπουλος, Παπαγεωργίου και άλλοι, παρότι τα χρέη είναι μεγάλα».

Για το ΔΣ: «Ο Σωτήρης (Μάρκου) ήταν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, έτρεξε και έφτασε στο σημείο να μας εκπροσωπεί στα ΔΣ της Λίγκας. Τον εμπιστεύομαι και συνολικά το ΔΣ αποτελείται από ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x