Super League 2

Στο... περίμενε ο Κοντοές, κοιτάζει και εξωτερικό

Ο Γιάννης Κοντοές περιμένει να δει αν θα δεχθεί πρόταση για να μείνει στον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο την ίδια ώρα εξετάζει και προτάσεις που έχει στα χέρια του από το εξωτερικό.

Ο Απόλλων συνεχίζει το χτίσιμο του ρόστερ της νέας περιόδου και έχει προχωρήσει ήδη σε πέντε μεταγραφεές.

Βουό, Ζησόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Λαγός και Παυλίδης είναι οι ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει η Ελαφρά Ταξιαρχια, με τους διοικούντες να στοχεύουν σε έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δημιουργήσουν μια ποιοτική ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει την επιστροφή της στην Super League.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που ακόμη δεν είναι σίγουρο, πάντως, εάν θα βρισκονται στο ρόστερ της επόμενης περιόδου είναι ο Γιάννης Κοντοές. Ο πολύπειρος αμυντικός βρίσκεται στο... περίμενε και ίσως τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις, με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να σκέφτονται σοβαρά να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι την παραμονή του στους «κυανόλεκους», έχει δεθεί με την ομάδα αυτά τα δύο χρόνια και σίγουρα θα ήθελε να βάλει και αυτός το... λιθαράκι του στην επάνοδο του συλλόγου στα «σαλόνια». Την ίδια ώρα, πάντως, έχει ορισμένες προτάσεις στα χέρια του, με μία εξ αυτών να προέρχεται από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x