Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Λίβερπουλ μπορεί να είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά χρειάζεται μεταγραφές!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος βλέπει τη Λίβερπουλ να έχει μείνει δίχως προσθήκες στην έναρξη του Ιουλίου και τονίζει πως πρέπει να ενισχυθεί και να... αφήσει τις δικαιολογίες.

Σε απόλυτη αντίθεση με το πλάνο που εφάρμοσε το περασμένο καλοκαίρι αμέσως μετά τον χαμένο τελικό του Κιέβου, η Λίβερπουλ, φέτος, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα στο κομμάτι των μεταγραφών και μπήκε Ιούλιος. Ακριβώς έναν μήνα μετά την κατάκτηση του Champions League στον αγγλικό τελικό κόντρα στην Τότεναμ στη Μαδρίτη, η ομάδα του Κλοπ έχει μείνει με τα ίδια πρόσωπα, δίχως την παραμικρή προσθήκη και πλέον οφείλει να τρέξει πολύ.

Αν θέλει να φτάσει σε σημείο να κοντράρει τη Μάντσεστερ Σίτι και να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, χρειάζεται να κάνει άμεσα τις κινήσεις της και να δυναμώσει. Πέρυσι, το έκανε σωστά και γρήγορα με την απόκτηση του Άλισον από τη Ρόμα, με τον Φαμπίνιο, είχε ήδη κλείσει τον Κεϊτά μερικούς μήνες νωρίτερα αφήνοντάς τον στη Λειψία με τη μορφή δανεισμού, ενώ, πρόσθεσε αργότερα το καλοκαίρι και τον Σέρνταν Σακίρι.

Ναι, το ρόστερ της Λίβερπουλ είναι εξαιρετικό. Ναι, είναι ομάδα που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Champions League, που έφτασε στους 97 βαθμούς στο πρωτάθλημα, επίδοση που είναι απίστευτη για ομάδα που τερματίζει στη δεύτερη θέση, όμως, απέναντί της έχει μια υπερομάδα. Και παλεύει κόντρα στη Σίτι του Γκουαρδιόλα που έχει πολύ πιο πλήρες ρόστερ.

Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα της Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν ήταν πως στηρίχθηκε στους ίδιους ποδοσφαιριστές και πραγματικά ήταν τρομερά τυχερή που δεν είχε ν' αντιμετωπίσει πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x