Γενικά

Υπερασπίζεται την Μόργκαν η Ραπίνο για τον πανηγυρισμό της

Υποστήριξε την Άλεξ Μόργκαν η Μέγκαν Ραπίνο σχετικά με τον αμφιλεγόμενο πανηγυρισμό της πρώτης στον ημιτελικό των ΗΠΑ κόντρα στην Αγγλία.

Η πρόκριση των ΗΠΑ επί της Αγγλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών συνοδεύτηκε με «γκρίνια» από τη βρετανική κοινή γνώμη.

Αιτία στάθηκε ο πανηγυρισμός της Άλεξ Μόργκαν στο δεύτερο γκολ των Αμερικανίδων, όπου με χειρονομία της προσποιήθηκε ότι πίνει τσάι, κάτι που θεωρήθηκε προκλητικό από την απέναντι πλευρά.

Θέση υπέρ της Μόργκαν πήρε η αρχηγός των ΗΠΑ, Μέγκαν Ράπινο. Η ηγετική παίκτρια που έχει γίνει γνωστή το τελευταίο διάστημα τόσο για τις εντός όσο και για τις εκτός του αγωνιστικού χώρου στιγμές της (με highlight την εναντίωση της στον Ντόναλντ Τραμπ) έσπευσε να υπερασπιστεί τη συμπαίκτρια της σε δηλώσεις της:

«Είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τι περιμένετε να κάνουμε; Είναι το υψηλότερο επίπεδο, η μεγαλύτερη στιγμή. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να πιστεύει αληθινά ότι δε σεβαστήκαμε το παιχνίδι ή τους αντιπάλους μας» ανέφερε η Ραπίνο στην Independent και συμπλήρωσε:

«Έχουμε απεριόριστο σεβασμό για την Αγγλία και για κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε και θα αντιμετωπίσουμε στο μέλλον για πάντα, είναι κομμάτι του DNA μας».

Η Μόργκαν από την πλευρά της είχε δηλώσει μετά το ματς:

«Ήθελα απλά να το κρατήσω ενδιαφέρον. Η Μέγκαν (σ.σ. Ραπίνο) κάνει τους καλύτερους πανηγυρισμούς. Έπρεπε να προσπαθήσω να βελτιωθώ σε αυτό.
Νιώθω ότι μας καταλογίζουν πολλά περί αλαζονείας και έλλειψης σεβασμού. Αισθάνομαι ότι αυτή η ομάδα δεν πήρε τον εύκολο δρόμο σε αυτό το τουρνουά και ουσιαστικά αυτό δήλωνε ο πανηγυρισμός με το “τσάι”»
ήταν τα λόγια της σταρ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x