Οριστικοποιήθηκε το team που θα πλαισιώνει τον νέο προπονητή της Ξάνθης, Κίκο Ραμίρεθ.

Βοηθοί του Ισπανού προπονητή θα είναι ο Γκονζάλο Φέιο και ο Γιώργος Κόλτσης. Ο πρώτος είναι 29 ετών, κατάγεται από την Πορτογαλία και ήταν άμεσος βοηθός του Ραμίρεθ στη Βίσλα Κρακοβίας.

Στον τομέα της… υποστήριξης, αλλά πάντα στην «πρώτη γραμμή» των αγώνων βρίσκεται και το προσωπικό της θρακιώτικης ομάδας που, εκτός από τον team manager Κώστα Τσαλίκη που έχει οργανωτικό ρόλο, περιλαμβάνει νέα πρόσωπα.

Ο δεύτερος, είναι 44 ετών, βετεράνος ποδοσφαιριστής (Καβάλα, Λεβαδειακός, Απόλλων Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, Πανηλειακός) και μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή στην Λαμία.

Γυμναστής της Ξάνθης θα είναι για 5η διαδοχική χρονιά ο Τάσος Σιδερίδης που διακρίνεται κάτω αριστερά.

Αναλυτής αγώνων είναι ο Θάνος Χατζηαθανασίου ο οποίος μετά τον Νέστο Χρυσούπολης, τον Ηρακλή, τον Αχιλλέα Τριανδρίας, τον Αγροτικό Αστέρα και την Κέρκυρα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα σημαντικό τομέα, αυτόν της ανάλυσης.

Για 20ή διαδοχική σαιζόν, προπονητής τερματοφυλάκων της Ξάνθης θα είναι ο Αλέκος Μαλαδένης.

Φυσιοθεραπευτής θα είναι ο Χρήστος Μπόζης, διατροφολόγος ο Θόδωρος Σταμπουλής και μασέρ ο Γιώργος Δουλγεράκης. Υπεύθυνος Αποκατάστασης είναι και φέτος ο Σωτήρης Αρσένης, ενώ για μία ακόμη χρονιά Χουσεΐν Τσιτάκ και Γρηγόρης Νταβογιάν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από τις θέσεις του φροντιστή / υπεύθυνου ιματισμού και του μασέρ, αντίστοιχα.

TAGS: Ξάνθη