Ελλάδα

Μάντζαρης: «Στηρίζουμε τις επιλογές της διοίκησης. Πρέπει να αλλάξουν πράγματα»

Τις επιλογές της διοίκησης του Ολυμπιακού στηρίζει ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να αλλάξουν μερικά πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ.

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ κακή για τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη ήταν άσχημο που η ομάδα του Πειραιά δεν αγωνίστηκε καν στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Από ‘κει και πέρα, ο διεθνής γκαρντ τόνισε πως στηρίζει τις επιλογές της «ερυθρόλευκης» διοίκησης, προσθέτοντας ότι πρέπει να αλλάξουν πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, με τον αδερφό του Αντώνη, έχουν την ακαδημία ΡΒΑ και αυτές τις ημέρες διοργανώνουν το δικό τους καλοκαιρινό καμπ για παιδιά.

Απόσπασμα απ’ όσα είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην κάμερα του ΑΡΤ:

Για την Εθνική ομάδα: «Ο Γιάννης μας ανεβάζει 15 επίπεδα πάνω. Θα έχουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, τον MVP του ΝΒΑ. Έχουμε υψηλές προσδοκίες, αλλά είναι ένα παγκόσμιο με μεγάλες ομάδες, με πολύ καλούς παίκτες. Υπάρχει ταλέντο και έχουμε όλα τα φόντα για να κάνουμε κάτι καλό. Σίγουρα οι 12 που θα μαζευτούν θα δώσουν τον καλύτερό του εαυτό».

Για τη χρονιά με τον Ολυμπιακό: «Δεν είναι ωραίο να τελειώνεις μία χρονιά και να μην έχεις αγωνιστεί καν στους τελικούς ή να μην έχεις τελειώσει μέσα στο γήπεδο. Αλλά, εμείς δεν είμαστε για να ασχολούμαστε με αυτά. Οι κατάλληλοι, δηλαδή η διοίκηση, που ασχολείται με τα εξωγηπεδικά παίρνουν τις αποφάσεις. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα και το βλέπουν όλοι αυτό. Ακόμη και αυτοί που δεν θέλουν να το δουν. Αλλά, εμάς δουλειά μας είναι να στηρίξουμε τις επιλογές της διοίκησης και από ‘κει και πέρα του χρόνου να είναι καλύτερα τα πράγματα, για το καλό του ελληνικού μπάσκετ».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x