Super League 2

Ο Λαρέα μπορεί να αποδειχθεί... λαβράκι για τον Απόλλωνα

Ο Απόλλων Σμύρνης απέκτησε τον 25χρονο Αργεντινό, Χουαν Αλμπέρτο Λαρέα, ο οποίος έχει τα φόντα να αποδειχθεί μία από τις καλύτερες φετινές μεταγραφές των «κυανόλευκων».

Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Απόλλων Σμύρνης!

Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει αποκτήσει κατά σειρά τους Βουό, Ζησόπουλο, Βιτλή, Αναγνωστόπουλο, Λαγό, Παυλίδη και Μπλάζιτς ενώ χθες ανακοίνωσε και τον Λαρέα! Πρόκειται για 25χρονο Αργεντινό αμυντικό, ο οποίος θα φύγει για πρώτη φορά από την πατρίδα του και θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό του Απόλλωνα!

Και η αλήθεια είναι πως οι «κυανόλευκοι» προχώρησαν στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή, έχοντας στο μυαλό τους την πιθανότητα να αποδειχθεί... λαβράκι! Στον Απόλλωνα δεν έφερναν τα τελευταία χρόνια παίκτες από την Λατινική Αμερική, με τα παραδείγματα να είναι ελάχιστα. Όσοι έρχονταν ή ήξεραν την ελληνική πραγματικότητα (βλέπε Ρομάνο) ή πιο έμπειρους παίκτες (βλέπε Κασιτγέχος), ωστόσο οι περισσότερες περιπτώσεις δεν τους είχαν βγει.

Με την έλευση του Αντώνη Μανίκα αυτό δείχνει να αλλάζει καθώς ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής αρέσκεται στο να βρίσκει παίκτες από τη Λατινική Αμερική και την Αργεντινή, ενώ αρέσει και στον τεχνικό, Νίκο Παπαδόπουλο, η συγκεκριμένα αγορά. Κάπως έτσι, ο Χουάν Αλμπέρτο Λαρέα είναι ένας παίκτης-στοίχημα για την Ελαφρά Ταξιαρχία, η διοίκηση της οποίας θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει αρκετά και να αποδειχθεί... λαβράκι.

Ο 25χρονος άσος αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός μπακ. Αλλά μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του με μεγάλη ευκολία και ως στόπερ κάτι που το έχει κάνει και στις τρεις ομάδες που έχει αγωνιστει (σσ. Φέρο Καρίλ Οέστε, Κανιουέλας, Κίλμες) και μάλιστα μπορεί να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας και στο να βγαίνει σωστά η μπάλα μπροστά. Είναι πολύ καλός και δυνατός στις εναέριες μονομαχίες, ενώ είναι από τους αμυντικούς που ξέρουν μπάλα και μπορεί να κατευθύνει την άμυνα, εφόσον αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Είχε αρκετά γεμάτες σεζόν με τις ομάδες του ως επί το πλήστον και άτομα που τον γνωρίζουν καλά και έχουν παίξει μαζί του, αναφέρουν πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

Φυσικά, δεν θα είναι ο μόνος παίκτης από την Λατινική Αμερική φέτος στον Απόλλωνα. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Χουάντερσον, έχει παραμείνει ενώ και ο Τόμας Μπεντινέλι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανόλευκους», παρόιτ πριν από λίγο καιρό είχε ουσιαστικά λύσει το συμβόλαιό του! Και δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλον ποδοσφαιριστή στη Ριζούπολη από την Αργεντινή, κάτι που θα φανεί το επόμενο διάστημα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x