Γενικά

Η Τυνησία... έσβησε το όνειρο της Μαδαγασκάρης!

Η Μαδαγασκάρη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το... ανυπέρβλητο εμπόδιο της Τυνησίας και να κάνει ακόμη μία έκπληξη, με την παρέα του Γιασίν Μεριά να επικρατεί 3-0 και να προκρίνεται στα ημιτελικά

Τελείωσε το... όνειρο της Μαδαγασκάρης, στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα η Τυνησία!

Η παρεά του Γιασίν Μεριά, ο οποίος έπαιξε σε όλο το ματς και θα... αργήσει να γυρίσει στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό, επικράτησε 3-0 της Μαδαγασκάρης και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Κάπως έτσι, η τίμια ομάδα του Νικολά Ντουπουί ολοκλήρωσε την παρθενική της παρουσία στο Κόπα Άφρικα στα προημιτελικά, κάτι που προφανώς είναι μεγάλη επιτυχία για την χώρα, εφόσον αναλογιστεί κανείς πως τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της μπροστά από Νιγηρία και Γουινέα, ενώ απέκλεισε και την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό!

Στα του ματς, η Μαδαγασκάρη άντεξε για ένα ημίχρονο και λίγο παραπάνω. Και αυτό καθώς στο 52’ ο Φεριάνι Σασί και με τη βοήθεια της τύχης έβαλε σε θέση οδηγού την Αλγερία, με τον Εμσακνί να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του οκτώ λεπτά αργότερα και να βάζει τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά.





Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σλιτί στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με «τσιμπητό» πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Σενεγάλη του Σαντιό Μανέ και του Παπέ Σισέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x