Ελλάδα

Δυναμικό μπάσιμο Ούνικς για Μάντζαρη!

Υψηλή προσφορά στον Βαγγέλη Μάντζαρη έχει καταθέσει η Ούνικς Καζάν και είναι πολύ πιθανό στα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας.

Άμεσες εξελίξεις αναμένονται στον Ολυμπιακό σχετικά με το μέλλον του Βαγγέλη Μάντζαρη!

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη έχει προσεγγίσει και έχει καταθέσει πολύ υψηλή προσφορά στον γκαρντ των «ερυθρολεύκων», μέσω της οποίας καλύπτει ένα πολύ μεγάλο μέρος των αποδοχών που προβλέπονται στο συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Αυτή η νέα συνθήκη δείχνει να επισπεύδει τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του 29χρονου πλέι-μέικερ, αφού όπως φάνηκε και στην περσινή σεζόν, δεν αποτελεί τον... αγαπημένο παίκτη του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος τον είχε θέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό εκτός βασικού ροτέισον της ομάδας, ειδικότερα στην Euroleague.

Σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση αποτελεί το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Μάντζαρη εκπνέει σε έναν χρόνο και έτσι πιθανή αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό γίνεται πιο απλή, καθώς ακόμα και αν η Ούνικς δεν καλύπτει όλο το συμβόλαιό του, τότε μπορεί ο Ολυμπιακός να συνεισφέρει ένα πολύ μικρό μέρος, για να ισοφαρίσει τις αποδοχές του διεθνούς Έλληνα γκαρντ.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες στο συγκεκριμένο ζήτημα και ενδεχομένως στα επόμενα 24ωρα να φανεί αν τελικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα γίνει κάτοικος Ρωσίας έπειτα από 8 χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει κατακτήσει 2 Euroleague (2012, 2013) και 3 πρωταθλήματα (2012, 2015, 2016).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x