Ελλάδα

Κριμίλη: «Θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή αυτό το καλάθι»

H Ιωάννα Κριμίλη πέτυχε κάτι που θα της μείνει αξέχαστο.

Η αρχηγός της Εθνικής Νεανίδων δεν έκρυψε τη χαρά της για την μεγάλη νίκη εί της Τουρκίας (58-56) και την άνοδο στην Α' Κατηγορία και περιέγραψε τη φάση του χρυσού καλαθιού για την Ελλάδα και πως βρέθηκε η ίδια στο κατάλληλο σημείο.

«Ήταν η τελευταία επίθεση για την Εθνική και είχαμε πει να πάμε όλες στο ριμπάουντ. Αναμενόμενο ήταν να κλείσουν τις ψηλές μας, όπως και έγινε και έτσι βρέθηκα εγώ κάτω από το καλάθι. Θα μπορούσε να ήταν οποιαδήποτε άλλη παίκτρια. Σημασία έχει η νίκη και όχι ποια είναι αυτή που σημειώνει το καλάθι».

Τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγραφούν με την Ιωάννα Κριμίλη να τονίζει. «Πέτυχα το καλάθι και προς στιγμή κόλλησε το μυαλό μου. Ειδα τις συμπαίκτριές μου να πανηγυρίζουν και τότε κατάλαβα τι έχει συμβεί. Τέτοιο συναίσθημα δεν το έχω ξαναζήσει. Θα θυμάμαι αυτό το καλάθι για όλη μου τη ζωή».

Η Εθνική πέτυχε τον στόχο της, ωστόσο θέλει και το χρυσό στη διοργάνωση. «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και ανεβήκαμε κατηγορία. Αυτός ήταν και ο στόχος μας. Ωστόσο δεν μένουμε εδώ… Έχουμε μπροστά μας τον τελικό με την Φινλανδία, θέλουμε να μπούμε συγκεντρωμένες και να πάρουμε την νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x