Πεπεισμένος ότι θα πετύχει στην Τσέλσι παρά το γεγονός ότι δεν θα κάνει μεταγραφές, είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, Φρανκ Λάμπαρντ. Στους «Μπλε» έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA για δύο χρόνια, για υποθέσεις μεταγραφών παικτών κάτω των 18 ετών.

«Νομίζω ότι έχουμε ως κληρονομιά πολύ καλούς παίκτες. Δεν μπορούμε να φέρουμε άλλους αυτή τη χρονιά, το ξέρουμε αυτό, αλλά δεν χρειάζομαι νέους ποδοσφαιριστές. Είμαι πολύ χαρούμενος με το ρόστερ μας και αποφασισμένος για μας να πετύχουμε», τόνισε ο Λάμπαρντ, που είδε και τον Αζάρ να αποχωρεί για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είδα πολύ την Τσέλσι την περασμένη σεζόν υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι. Αν αναλογιστεί κανείς πώς έκλεισε η χρονιά με την κατάκτηση του Europa League και την εξασφάλιση της παρουσίας στο Champions League, ήταν πετυχημένη. Γνωρίζω καλά την ομάδα, ξέρω τους παίκτες καλά. Έχω το δικό μου τρόπο που θέλω να δουλέψω μαζί τους. Είμαι χαρούμενος με την ποιότητα και τη στάση τους και θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία», είπε 41χρονος κόουτς που θέλει να δώσει ευκαιρία και σε νεαρούς από την ακαδημία.

«Όλοι ξέρουν ότι μου αρέσει να παρακολουθώ παίκτες από την ακαδημία. Έχουμε αρκετούς που θα παλέψουν για να φτάσουν στην πρώτη ομάδα. Ξέρουν ότι θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά», κατέληξε.