Αγγλία

«Μπάσιμο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μπρούνο Φερνάντες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον μέσο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μπρούνο Φερνάντες.

Πολύ σοβαρά εξετάζει την περίπτωση του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κάνει μπάσιμο για να εντάξει στο δυναμικό της τον Πορτογάλο χαφ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, όπως αναφέρει η Sun.

Ο 24χρονος μέσος ανήκει στα «λιοντάρια» από το 2017, όπου και έχει δείξει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ενώ προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν με την ομάδα του Κάιζερ.

Από την άλλη, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει πολύ τον ντελικάτο χαφ καθώς θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του, αν και θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 50 εκατ. λιρών τουλάχιστον.

Μέχρι στιγμής, οι ιθύνοντες της Σπόρτινγκ αντιστέκονται και έχουν απορρίψει όλες τις προτάσεις των «κόκκινων διαβόλων» και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν έτσι εύκολα.

Πάντως, ο Σόλσκιερ, όσο και ο αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να δελεάσουν τον 24χρονο ποδοσφαιριστή για να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Να αναφερθεί ότι τη σεζόν 2018-19 ο Μπρούνο Φερνάντες σημείωσε 32 γκολ και μοίρασε 18 ασίστ σε 53 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σπόρτινγκ.

Επιμέλεια:Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x