Ελλάδα

Μπέντιλ: «Μεγάλο βήμα για την καριέρα μου ο Παναθηναϊκός»

Ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μπεν Μπέντιλ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του και τη συνέχεια της συνεργασίας του με τον Αργύρη Πεδουλάκη μίλησε ο Μπεν Μπεντίλ στο paobc.gr.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού είπε: «Αποτελεί τεράστια τιμή και ευλογία για μένα που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ με την ιστορία και τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και η αλήθεια είναι πως δεν βλέπω να την ώρα να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Ανυπομονώ να παίξω κόντρα στους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης και να μάθω πράγματα από τους εξαιρετικούς συμπαίκτες μου», τόνισε αρχικά και αναφέρθηκε στον Αργύρη Πεδουλάκη: «Είναι πολύ σημαντικό που προπονητής μου θα είναι και φέτος ο Αργύρης Πεδουλάκης. Δίπλα του έμαθα πολλά και βελτιώθηκα ως παίκτης. Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι με επέλεξε».

Όσο για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός έχει τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και να βιώσω αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Υπόσχομαι πως θα δίνω καθημερινά του καλύτερό μου εαυτό, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους γι’ αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x