Γερμανία

Αλλάζουν τα δεδομένα για Μπόατενγκ στη Μπάγερν

Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση του Μπόατενγκ, ο οποίος φαίνεται ότι μένει στην Μπάγερν, παρά την αρχική φημολογία.

Μπορεί οι δρόμοι του Ζερόμ Μπόατενγκ και της Μπάγερν να φαινόταν ότι θα χωρίσουν τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει και ο παίκτης πιθανότατα θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Μονάχου.

Μάλιστα, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός δείχνει μεγάλη διάθεση στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ενώ υπήρξε πολύ θετικός στο πρόσφατο φιλικό της Μπάγερν κόντρα στην Άρσεναλ, όπου αγωνίστηκε για 45 λεπτά.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Ζερόμ, όπως άλλωστε και με το υπόλοιπο ρόστερ. Μοιάζει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνει πολύ συγκεντρωμένος, τόσο στην προπόνηση όσο και στο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκο Κόβατς για το διεθνή Γερμανό ποδοσφαιριστή.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπόατενγκ δεσμέυεται με συμβόλαιο με τους Βαυαρούς, το οποίο έχει ισχύ έως το 2021 και στο πρόσφατο παρελθόν έχει συνδεθεί με πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, με την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει βρεθεί σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στην απόκτησή του.

Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, δεν έχει έρθει κάποια επίσημη πρόταση το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι και εφόσον ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει να πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις, θα αυξηθούν και οι πιθανότητες παραμονής του στην πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Ο Μπόατενγκ αγωνίζεται από το 2011 στην Μπάγερν, αριθμώντας 176 συμμετοχές στη Bundesliga και 7 τίτλους, ενώ υπήρξε βασικό στέλεχος της εθνικής Γερμανίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x