Stoiximan Super League

Με τους… βασικούς κόντρα στον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός

Το σημαντικότερο τεστ στην προετοιμασία του δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στην Ολλανδία, σε ένα παιχνίδι με ιστορική σημασία.

Το τρίτο και πιο δυνατό φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Ολλανδία δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ (20:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει το «τριφύλλι» με διαφορετική προσέγγιση συγκριτικά με τα παιχνίδια με την Φέγενορντ και την Μπίρσοτ, αφού και ο αντίπαλος είναι μία ομάδα που πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

Για αυτό το λόγο ο Έλληνας τεχνικός θα χρησιμοποιήσει θεωρητικά τους βασικούς της επόμενης σεζόν, περιμένοντας να δείξουν τα στοιχεία που θέλει ενόψει της επόμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με σύστημα 4-3-3 κόντρα στον «Αίαντα».

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα και Ινσούα.

Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης, με τον Μπουζούκη και τον Χρήστο Δώνη ως εσωτερικούς μέσους. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Χατζηγιοβάνης με τον Χατζηθεοδωρίδη και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Μακέντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x