Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Έναν καλό παίκτη τον αγοράζεις για να μην τον πάρει μερικές φορές ο αντίπαλος

Με την απόκτηση του νεαρού Χάρβεϊ Έλιοτ, φαίνεται πως η Λίβερπουλ ολοκληρώνει τις μεταγραφές της γι' αυτό το καλοκαίρι. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Με την απόκτηση του νεαρού Χάρβεϊ Έλιοτ, του νεότερου που έχει παίξει ποτέ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, φαίνεται πως η Λίβερπουλ ολοκληρώνει τις μεταγραφές της γι' αυτό το καλοκαίρι και αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο λάθος που θα το βρει ο Κλοπ μπροστά του μέσα στη σεζόν.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Για την απόκτηση ενός νέου παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα και είναι μια εξαιρετική κίνηση που σίγουρα μελλοντικά θα βγει. Ωστόσο, το λάθος που γίνεται από τον Κλοπ και κυρίως από τη διοίκηση των Πρωταθλητών Ευρώπης, είναι πως σε αυτό το καλοκαίρι, δεν κάνει μια ή δυο κινήσεις μαρκίζας που θα μπορούσαν να αλλάξουν κι άλλο το επίπεδο.

Με φανερά κενά στο ρόστερ κυρίως στις θέσεις των δύο ακραίων μπακ, όπου πίσω από τους Αλεξάντερ – Άρνολντ και Ρόμπερτσον δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί ν' αποτελέσει άμεση επιλογή, μέχρι που δεν ήρθε ένας κυνηγός των 10 με 12 γκολ γκαραντί, για τη σεζόν που να μπορεί να δώσει ανάσες στους τρεις της επίθεσης, η Λίβερπουλ δείχνει να μπαίνει στη μάχη μιας πολύ απαιτητικής σεζόν με λιγότερες λύσεις από αυτές που είχε πέρυσι.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x