Κολύμβηση

Στον ΟΦ Νέας Ιωνίας ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος

Σημαντική προσθήκη στο τεχνικό τιμ της κολύμβησης

Το κολυμβητικό τμήμα του ΟΦ Νέας Ιωνίας ανέλαβε ο έμπειρος προπονητής Αλέξανδρος Νικολόπουλος που μεταξύ άλλων ανέδειξε τους Βαζαίο και Σαμιλίδη

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Όμιλος Φιλάθλων Νέας Ιωνίας (ΟΦΝΙ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον συνεργαζόμενο ομοσπονδιακό προπονητή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), Αλέξανδρο Νικολόπουλο.

Ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος είναι απόφοιτος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος. Ανήκει στο Ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό (Ε.Ε.Π.) Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Αθηνών, διδάσκοντας το μάθημα της κολύμβησης. Υπήρξε αθλητής της κολύμβησης και του μοντέρνου πεντάθλου με σημαντικότερη διάκριση την συμμετοχή του στην Ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992.

Η καριέρα του ως προπονητής ξεκίνησε το 1995, έχοντας περάσει από ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, Πανελλήνιο ΓΣ και ΑΝΟ Αργυρούπολης.

Έως τώρα έχει αναδείξει αρκετούς πρωταθλητές σε πανελλήνιο, καθώς και σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, με σημαντικότερες διακρίσεις το χρυσό μετάλλιο (50 και 200 μ. μικτή) του Ανδρέα Βαζαίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Λονδίνο το 2016 και τα δυο χάλκινα μετάλλια (200 μ. πρόσθιο του Παναγιώτη Σαμιλίδη στους Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας το 2012.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΟΦΝΙ έχουν τη βεβαιότητα ότι η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Αλέξανδρου Νικολόπουλου σε συνεργασία με τον Βασίλη Κεραμάρη -προπονητή μας τα τελευταία 13 χρόνια – μαζί και με τον Νίκο Βαγιακάκο στενό συνεργάτη του Νικολοπουλου και το υπόλοιπο προπονητικό -εκπαιδευτικό δυναμικό του Συλλόγου μας, θα οδηγήσουν τα τμήματα της αγωνιστικής και προ-αγωνιστικής ομάδας σε νέες επιτυχίες, καθιστώντας τον όμιλό μας πρωταγωνιστή στον υγρό στίβο.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αλέξανδρο Χατζηγιαννάκη για την προσφορά του τα τρία τελευταία χρόνια στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x