Europa League

Ρισβανης στον ΣΠΟΡ FM: «Τις... φάγαμε λίγο σήμερα, αλλά τα καταφέραμε»

Ο κορυφαίος παίκτης του Ατρομήτου κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας, Σπύρος Ρισβάνης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία των κυανόλευκων στην Πολωνία. Τι είπε για τη ρεβάνς.

Αναλυτικά μίλησε στον Παύλο Κουστέρη για:

- το «ξύλο» που έφαγε σήμερα: «Εντάξει, τις… φάγαμε λίγο σήμερα αλλά σημασία έχει το γεγονός ότι η ομάδα κρατάει το μηδέν και αυτό είναι το σημαντικό».

-τη συνεργασία του με τον Γούτα έπειτα από την επιτυχημένη συνύπαρξη με τον Χατζηισαΐα: «Έφυγε ένας παίκτης με τον οποίο ήμουν πολλά χρόνια μαζί. Συνεχίζει στο εξωτερικό ο Δημήτρης (σ.σ. Χατζηισαΐα), του εύχομαι καλή τύχη στην καριέρα του. Μιλάμε καθημερινά. Τον ήξερα από τις Εθνικές τον Δημήτρη (σ.σ. Γούτα), μιλήσαμε πριν έρθει στον Ατρόμητο. Είναι καλός παίκτης και καλό παιδί, νομίζω ότι τα πάμε πάρα πολύ καλά. Χωρίς αυτόν σήμερα δεν θα μπορούσαμε να κάνω καλό παιχνίδι. Οι αμυντικοί πρέπει να πηγαίνουν κι οι δύο καλά».

-την πίεση που υπήρχε λόγω της έδρας: «Είναι τρομερό να παίζεις σε τέτοιες έδρες, σε τέτοια γήπεδα. Συγχαρητήρια στην ομάδα που προσφέρει ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Είμαστε χαρούμενοι που ήρθαμε εδώ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ας μην κοροϊδευόμαστε, αλλά κάναμε αυτό που πρέπει. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα».

-το αμυντικό παιχνίδι του Ατρόμητου και το πόσο παιχνίδι ήταν για τον ίδιο: «Ήμασταν πολύ πίσω, παίξαμε αμυντικά και είχαμε πολλή δουλειά κόντρα σε μια καλή ομάδα. Κόντρα και σε άλλη ομάδα αντίστοιχης δυναμικότητας θα είχαμε το ίδιο πρόβλημα. Όσοι αγωνιστήκαμε κάναμε αυτό που έπρεπε, δώσαμε το 100% και τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

-τη ρεβάνς στο Περιστέρι και αν θα είναι διαφορετικό: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην δεχθούμε γκολ, που είναι σημαντικό και να είμαστε καλύτεροι από τη μέση και μπροστά, όλοι ομάδα και εμείς. Πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα κάποιες πάσες. Να πετύχουμε ένα γκολ και πιστεύω ότι εμείς θα χαρούμε στο τέλος».

-την εμπειρία του Ατρομήτου: «Έχουμε εμπειρία σαν παίκτες και είμαστε καλά οργανωμένη ομάδα, όλοι θέλουμε να ζήσουμε το όνειρο για πρόκριση στα play offs και γιατί όχι και στον επόμενο γύρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x