Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο πήχης πάνω από τους 92! Άρα εκεί μόνο η Λίβερπουλ μπορεί να απειλήσει τη Σίτι!

Εδώ λοιπόν είμαστε πάλι... τρεις μήνες μετά την τελευταία αγωνιστική που ολοκλήρωσε την πιο ανταγωνιστική ως προς την κορυφή σεζόν της Premier League.

Εδώ λοιπόν είμαστε πάλι... τρεις μήνες μετά την τελευταία αγωνιστική που ολοκλήρωσε την πιο ανταγωνιστική ως προς την κορυφή σεζόν της Premier League, η καινούργια αγωνιστική περίοδος είναι εδώ και αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως και πάλι η μόνη ομάδα που μπορεί να πιέσει τη Μάντσεστερ Σίτι είναι η Λίβερπουλ.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μπορεί λοιπόν η ομάδα του Γκουαρδιόλα να κατακτήσει έναν τρίτο σερί πρωτάθλημα; Φυσικά, είναι η απάντηση Ωστόσο για να το πετύχει πρέπει για μία ακόμη φορά να φτάσει πάνω από τους 90 βαθμούς. Γιατί η ίδια έβαλε τον πήχη ψηλά Και οφείλει να τον κρατήσει εκεί εάν θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της. Μόνη άλλη ομάδα που δείχνει ότι μπορεί να πάει πάνω στους 90 βαθμούς είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ.

Η διαφορά μεταξύ των δυο βέβαια, είναι πως για τη Σίτι ξέρουμε πως τις 30 νίκες μπορεί να τις φτάσει πάρα πολύ εύκολα, ενώ για την Λίβερπουλ το είδαμε μόνο πέρσι και θα πρέπει να επαναλάβει μία σχεδόν αψεγάδιαστη σεζόν για να διεκδικήσει στα ίσα. Και φυσικά να έχει τύχη που σε αρκετά σημεία της σεζόν την βρήκε σε ποσότητα αλλά την έχασε όλη μαζεμένη εκείνο το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου σε μια μάχη που αποδείχτηκε καθοριστική και εξελίχθηκε στην μοναδική της ήττα μέσα στο πρωτάθλημα!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x