Stoiximan Super League

Δώνης: «Ο Μολό έχει ένα στοιχείο που μας έλειπε, περιμένουμε κάποιες μεταγραφές ακόμα»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπεσίκτας, τον Γιοάν Μολό, αλλά και τα μεταγραφικά.

Στην εικόνα του Παναθηναϊκού στο 2-2 με την Μπεσίκτας, αναφερόμενος στα θετικά και τα αρνητικά των «πράσινων», το στοιχείο που θα προσθέσει στην ομάδα του ο Γιοάν Μολό, αλλά και στα μεταγραφικά αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το φιλικό με την Μπεσίκτας: «Όλη η διαδικασία της προετοιμασίας μας έχει δώσει χρήσιμα συμπεράσματα ως προς την πρόοδο της ομάδας και τι πρέπει να περιμένουμε. Σε κάθε ματς είδαμε διαφορετικά πράγματα. Ήξερα από πριν πως στο σημερινό παιχνίδι μετά από μια απαιτητική εβδομάδα θα ήταν ενδιαφέρον να δω πως θα αντιδράσουν οι παίκτες μου σε μεγαλύτερη κούραση.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια συνοχή όπως στα προηγούμενα ματς και δη στο transition όπου πρώτη φορά οι γραμμές μας ήταν μακριά και ο αντίπαλος είχε πολλά μέτρα να διανύσει στο γήπεδο και έτσι πέτυχε τα γκολ του.

Επίσης υπάρχει προβληματισμός και για το πρώτο γκολ καθώς προήλθε από ένα αράουτ. Δεν μπορεί ο αντίπαλος να παίρνει τη μπάλα τόσο εύκολα και να κάνει τόσα μέτρα. Επίσης ήξερα πως ο αντίπαλος μας δεν θα παίξει με βαρύ φορ και ήθελα να δω πως θα λειτουργήσει η άμυνα μας στις μεγάλες μπάλες.

Εκτός από το κομμάτι των αρνητικών όμως είδαμε και πολλά θετικά. Όπως πως όπως και να κυλάει ένα παιχνίδι, έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και δημιουργούμε φάσεις
».

Για τα μεταγραφικά: «Είναι μια διαδικασία που τρέχει από το τέλος της προηγούμενης σεζόν και υπάρχουν διαπραγματεύσεις που τις έχει αναλάβει ο Νίκος. Θα περιμένουμε κάποιες μεταγραφές ακόμα ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Να δουλέψουμε και να έχουμε ένα δυνατό γκρουπ και έναν υγιή ανταγωνισμό για την 18άδα και την ενδεκάδα».

Για την απόδοση του Μολό: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ένα στοιχείο που μας έλειπε. Να πάει στην ατομική ενέργεια του και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή είναι στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, δουλεύει αρκετά στη φυσική κατάσταση για να φτάσει τους υπόλοιπους και να έχει τα στοιχεία ώστε να μπει στο σύνολο καθώς δεν είναι μόνο το τρέξιμο αλλά και η τακτική τόσο όταν έχουμε τη μπάλα, όσο και όταν κάνουμε άμυνα. Θα είναι μια καλή λύση για εμάς».

Για τον Χρήστο Δώνη και το αν είναι καλύτερα να παίζει ως εξάρι ή οκτάρι: «Για μένα είναι σημαντικό κάποια πράγματα που βλέπουμε σε όλη την προετοιμασία. Ο Χρήστος έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως εξάρι και ως οκτάρι. Ο Κουρμπέλης ερχόταν από τραυματισμό. Ο Μπουζούκης μπορεί να παίξει ως οκτάρι αλλά και ως εξτρέμ από τα δεξιά με το ανάποδο πόδι. Ο Κολοβός και ως οκτάρι και στα άκρα. Έχουμε πληθώρα επιλογών ώστε ανάλογα τα ματς να μπορέσουμε να παίξουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x