Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες Πάτρα 2019

Μεσοεγειακοί Παράκτιοι: Oι πρωταθλητές επιστρέφουν στην Πάτρα

Τέσσερα χρόνια μετά τους πρώτους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που είχαν διεξαχθεί στην Πεσκάρα αρκετές ομάδες και αθλητές έρχονται στην Πάτρα για να υπερασπιστούν τους τίτλους τους.

Η Εθνική ομάδα της Τυνησίας στο Beach Handball, που είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Επιδιώκει να διατηρήσει τα σκήπτρα, ποντάροντας σε αστέρες, όπως οι Mohamed Khalil BEN MIDA, Marwane SOUSSI, Aimen TOUZI.

Επίσης η Εθνική ομάδα της Κύπρου που είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο επιστρέφει στην Πάτρα έχοντας στις τάξεις της τον Χρήστο Αργυρού, τον Χρήστο Χατζηεφραίμ και τον Γιώργο Στυλιανού.

Στο Beach Soccer η Ιταλία επιδιώκει το repeat με ένα ρόστερ το οποίο κοσμούν οι Francesco COROSINITI, Simone DEL MESTRE, Michele DI PALMA, Gabriele GORI, Simone MARINAI, Pietro Angelo PALΑZZOLO, Paolo PALMACCI, Dario RAMACCIOTTI, Stephano SPADA, Emanuele ZURLO.

Εξάλλου στην Πάτρα θα επιδιώξουν να διατηρηθούν στην κορυφή η Τουρκία στο Βeach Volleyball με τους Murat GIGINOGLU και Volkan GOGTEPE, ο Αλγερινός παλαιστής Βilel HADRI στα 80 κιλά και η Ιταλίδα Εrica ΒARBON η οποία πριν από τέσσερα χρόνια στην πατρίδα της είχε κατακτήσει ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δυο χάλκινα μετάλλια στα αγωνίσματα της τεχνικής κολύμβησης.

Από ελληνικής πλευράς ο στόχος της επιστροφής στο βάθρο εμπνέει τη Σοφία Κτενά (ένα χρυσό και ένα ασημένιο στo FINSwimming), τον Γιώργο Αρνιακό (χάλκινο στον αγώνα 5 χιλιομέτρων στο Οpen Water Swimming) και τον Γιώργο Κουλουχίδη (χάλκινο στην κατηγορία των 80 κιλών στο Beach Wrestling).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x