Stoiximan Super League

Ρόντγουελ, φορ και… τέλος στον Παναθηναϊκό!

Μετά την απόκτηση του Μπεκ, ο Παναθηναϊκός εστιάζει στην περίπτωση του Ρόντγουελ, αλλά και του φορ, ώστε να κλείσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

Δύο ακόμα κινήσεις και έτοιμος ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» έκανε την Τρίτη την έκπληξη, καθώς έκλεισε τον Ούφε Μπεκ, πριν καν βγει στην επιφάνεια το όνομα του Δανού μεσοεπιθετικού και πρόλαβε το βράδυ της ίδιας ημέρας να ανακοινώσει την απόκτησή του.

Πλέον, στρέφει την προσοχή του σε δύο περιπτώσεις. Αφενός, στον Τζακ Ρόντγουελ, που απασχολεί εδώ και αρκετές ημέρες, με το θέμα να παρουσιάζεται στάσιμο μέχρι πρότινος, αλλά και σε αυτό του φορ. Ο Άγγλος μεσοαμυντικός εξέτασε τα τελευταία 24ωρα τις άλλες επιλογές που έχει και λόγω και της απόστασης που είχε στο οικονομικό με τον Παναθηναϊκό, η υπόθεση έδειχνε να κολλάει.

Ωστόσο, η πλευρά του παίκτη έχει ρίξει τις απαιτήσεις της και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και ουσιαστικά ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι μια ανάσα από το να πει το «ναι», όπως προκύπτει από χθες.

Σε ό,τι αφορά τον φορ, στόχος είναι να γίνει προσθήκη ενός παίκτη (ως εναλλακτική του Μακέντα) με ευχέρεια στο γκολ ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεχωρίσει 2 με 3 περιπτώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθούν προσεχώς οριστικές εξελίξεις, σύμφωνα με την «Πράσινη». Αν κλείσει θετικά κι αυτή η υπόθεση με το δεδομένο ότι ο Ρόντγουελ θα υπολογίζεται και ως σέντερ μπακ, το ρόστερ του «τριφυλλιού» κλείνει με αυτές τις δύο προσθήκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x