Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Τα πλάνα του Άρη για Μόλντε και τα δεδομένα με Ματέο Γκαρσία»

Τις εξελίξεις στην «κονταρομαχία» Ολυμπιακού και Άρη για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία σχολίασε ο Αλέξης Σαββόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη προσπάθεια του Άρη κόντρα στη Μόλντε.

Τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει ο Άρης στο παιχνίδι του για να έχει ελπίδες κόντρα στη Μόλντε ανέλυσε ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Ο Άρης πρέπει να προσέξει επιθετικά να είναι πιο παραγωγικός και να κάνει γκολ τις ευκαιρίες και φυσικά το αμυντικό τρανζίσιον. Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι σύμμαχος της Μόλντε, αλλά η κατάσταση του γηπέδου δεν θα είναι σύμμαχος του Άρη, καθώς έχει υποστεί ζημιές. Δεν θα βοηθήσει να αποκτήσει ρυθμό το παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο θέμα της μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία, λέγοντας: «Υπάρχει συγκεκριμένη τακτική που ακολουθεί ο Άρης για Ματέο Γκαρσία. Τώρα που φτάνει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και η Λας Πάλμας είναι υποχρεωμένη να τον βγάλει στο σφυρί, ενώ οι προτάσεις λιγοστεύουν έκανε την τελική του πρόταση. Έχουν μείνει Ολυμπιακός και Άρης. Περιμένουν να δουν πού θα καθίσει η μπίλια. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι προτάσεις, οπότε το θέμα κλίνει περισσότερο στο τι θα επιλέξει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Βέβαια, ο Ολυμπιακός προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο στον ίδιο, αλλά τα λεφτά προς την Λας Πάλμας δεν έχουν διαφορά. Στον Άρη δεν έχει να αποδείξει τίποτα, ενώ στον Ολυμπιακό μπορεί να μη βρει θέση αμέσως».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x