Stoiximan Super League

Στα υπόψη του Ολυμπιακού ο Μποσίλια

Στη λίστα του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Γκάμπριελ Μποσίλια, ενώ συνεχίζονται οι επαφές με τον Όσκαρ Τρέχο.

Το όνομα του Γκάμπριελ Μποσίλια έχει προστεθεί στη λίστα του Ολυμπιακού, που συνεχίζει να αναζητάει ενίσχυση ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που ανήκει στη Μονακό, έχει μπει στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων», αλλά και των Σαμπντόρια και Σάο Πάολο.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του «παίζει» για τους Πειραιώτες. Το περασμένο καλοκαίρι ακούστηκε ξανά ως μεταγραφικός τους στόχος, όμως, τελικά, παραχωρήθηκε ως δανεικός στη γαλλική Ναντ.

Όσο για τον Όσκαρ Τρέχο, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τη Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία φαίνεται πως τον υπολογίζει για την σεζόν που έρχεται, με αποτέλεσμα να εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις.

Πέρα από αυτό, στην αναμονή παραμένει η περίπτωση απόκτησης του Ματέο Γκαρσία. Οι άνθρωποι της Λας Πάλμας φαίνεται πως περιμένουν καλύτερη οικονομικά πρόταση, με τους διεκδικητές να αυξάνονται, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, αφού πέρα από τον Άρη, ακούγεται πως υπάρχει πρόταση και από τον Ερυθρό Αστέρα.

Τέλος, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί για την απόκτηση του Μπρούνο Γκασπάρ για το αριστερό άκρο της άμυνας, όμως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να έδωσε αρνητική απάντηση χωρίς να μπει σε διαπραγματεύσεις, λόγω του διαμάχης που είχε προκύψει για τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x