Γενικά

Τομάσεβιτς στο sport-fm.gr: «Περήφανος που είμαι κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού»

Τη χαρά της επιστροφής του στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος της καριέρας του εξέφρασε στο sport-fm.gr ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, ο οποίος δήλωσε περήφανος για όσα έζησε στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό.

Μνήμες από τα χρόνια της καριέρας του ως παίκτης με τον Παναθηναϊκό ξύπνησε η επιστροφή στο ΟΑΚΑ για τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς.

Ο άλλοτε σέντερ του «τριφυλιού» αλλά και του ΠΑΟΚ και νυν Γενικός Γραμματέας της Σερβικής Ομοσπονδίας, στο περιθώριο των αγώνων του «Ακρόπολις», περιέγραψε στο sport-fm.gr τα συναισθήματα της παρουσίας του στο κλειστό γήπεδο όπου έζησε μεγάλες στιγμές και δήλωσε περήφανος που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας των «πρασίνων».

Παράλληλα, ο παλαίμαχος σέντερ και διοικητικό στέλεχος των Σέρβων μίλησε για το έργο του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της εθνικής τους ομάδας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται εκείνη αυτή την περίοδο ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, τονίζοντας τον προβληματισμό του για τη νέα απώλεια του Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, μετά από εκείνη του Μίλος Τεόντοσιτς.

Αναλυτικά, ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς μίλησε στο sport-fm.gr:


Για το πώς βλέπει την πορεία της ομάδας στην παρούσα φάση:

«Αυτή είναι ερώτηση για τον Σάσα, είναι σκληρός ξέρεις. Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό το ότι παίξαμε καλά κόντρα στην Τουρκία και στην Ιταλία, το μόνο που δε μου αρέσει είναι ο τραυματισμός του Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς. Είναι μεγάλο ζήτημα για μας. Έχουμε ήδη πρόβλημα με τον Τεόντοσιτς, τώρα και με τον Ντράγκαν είναι πολύ σοβαρό το πλήγμα για την ομάδα. Είμαι μέλος αυτής της εθνικής ομάδας και είμαι χαρούμενος για το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται προς το παρόν. Φυσικά μπορούν να παίξουν καλύτερα αλλά υπάρχουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια μέχρι την πρεμιέρα του Παγκοσμίου».

Για τα συναισθήματα της επιστροφής του για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ μετά το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό ως παίκτης:

«Νιώθω κάτι το ξεχωριστό διότι από όταν τελείωσα την καριέρα μου δεν έχω έρθει στο ΟΑΚΑ και ήταν η πρώτη μου φορά τώρα ως Γενικός Γραμματέας της σέρβικης Ομοσπονδίας. Φυσικά είμαι περήφανος που ήμουν κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού, της ιστορίας του ΟΑΚΑ, το οποίο είναι πολύ σημαντικό γήπεδο για εμάς τους Σέρβους. Κάθε φορά που έρχομαι εδώ στην Αθήνα και τώρα στο ΟΑΚΑ αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης-Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x