Super League 2

Την Τετάρτη η κλήρωση της Super League 2

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 αποφασίστηκε η ημερομηνία της κλήρωσης. Ποια η πιθανότερη ημερομηνία για σέντρα στο πρωτάθλημα.

Την ερχόμενη Τετάρτη αποφασίστηκε να διεξαχθεί η κλήρωση της Super League 2 για τη νέα σεζόν.

Κάτι που αποφασίστηκε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο, όπου το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των ΠΑΕ Εργοτέλης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και Κέρκυρα.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και η ημερομηνία της έναρξης της νέας σεζόν, με το πιθανότερο σενάριο να... κλείνει στο σαββατοκύριακο, 14-15 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League 2:

«Με ενημέρωση των μελών του για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα θέματα ασφάλειας και καταπολέμησης της βίας, άνοιξε τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ακολούθως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 28/8/2019 στη 1 μ.μ., παρουσία των μετόχων των ομάδων. Στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας, προτάθηκε να διεξαχθεί και η κλήρωση του Πρωταθλήματος. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Κ19, πρόταση των ΠΑΕ, η οποία θα οριστικοποιηθεί στο προσεχές δ.σ., είναι η διεξαγωγή του σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x