Ιταλία

Ξεκινά και πάλι προπονήσεις με την Ίντερ ο Ικάρντι

Επανέρχεται στις προπονήσεις της Ίντερ ο Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος παρουσιαζόταν με το ένα πόδι... έξω από τους «νερατζούρι».

Μία ακόμη ευκαιρία φαίνεται ότι δίνει η διοίκηση της Ίντερ στον Μάουρο Ικάρντι, καθώς τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αργεντινός επιθετικός θα προπονηθεί σήμερα ύστερα από πολύ καιρό με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 26χρονος επιθετικός θεωρείται «περσόνα νον γκράτα» όλο το καλοκαίρι για τους ανθρώπους των Μιλανέζων, με τον ίδιο να προπονείται μόνος του και να μην ακολουθεί την αποστολή της ιταλικής ομάδας στο Ιnternational Champions Cup.

Ωστόσο, μέσα από συνεχή ποσταρίσματα που έχει πραγματοποιήσει όλο αυτό το διάστημα στα προσωπικά του social media, θέλει να αποδείξει την αξία του στον Αντόνιο Κόντε και παράλληλα την αφοσίωσή του στους «νερατζούρι», παρά την έντονη επιθυμία του να αποχωρήσει προ μηνός με προορισμό τη Γιουβέντους.

Μάλιστα, τη φημολογία που τον θέλει να συνεχίζει στην Ίντερ και τη νέα χρονιά επιβεβαίωσε με ποστάρισμα στον λογαριασμό της στο Twitter και η Γουάντα Νάρα.

Η εγκυμονούσα σύζυγος του Ικάρντι βρέθηκε σε εκδήλωση για τα 22α γενέθλια του Λαουτάρο Μαρτίνες και σε φωτογραφία που ανέβασε μαζί με άλλες συζύγους ποδοσφαιριστών της Ίντερ, έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα ακόμη χρόνο μαζί».




Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x