Ελλάδα

Το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας και οι αριθμοί του Κολοσσού για τη φετινή σεζόν

Για το Μουζάκι αναχώρησε την Πέμπτη η αποστολή του Κολοσσού Ρόδου για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει της έναρξης της φετινής σεζόν.

Στο Μουζάκι βρίσκεται από την Πέμπτη η αποστολή του Κολοσσού για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στην περιοχή της Καρδίτσας, ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς θα ενσωματωθούν στην πορεία και οι Δημήτρης Μωραΐτης, Τρέιβις Ντάνιελς.

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας στις 20 Αυγούστου, έχοντας κάποιες απουσίες. Όμως, σιγά σιγά μαζευόμαστε, ενώ στο διάστημα αυτό των εννέα ημερών κάναμε καθημερινά προπονήσεις και μερικές ήταν διπλές. Το επόμενό μας στάδιο θα είναι στο Μουζάκι, όπου εκεί περιμένουμε να ενσωματωθούν οι Μωραΐτης και Ντάνιελς.

Εκεί, θα δώσουμε τρία φιλικά και στις 14 Σεπτεμβρίου θα μεταβούμε στη Θεσσαλονίκη για ακόμη ένα φιλικό, κόντρα στον Άρη, αλλά και για να συμμετάσχουμε στα "Μαυροσκούφεια". Όταν ολοκληρώσουμε την παρουσία μας και εκεί, τότε θα επιστρέψουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Τέλος, οι παίκτες των «θαλασσί» επέλεξαν και τους αριθμούς στις φανέλες τους, ενώ αρχηγός τη φετινή σεζόν θα είναι ο Σταύρος Τουτζιαράκης.


Οι αριθμοί στις φανέλες:

1. AGBELESE
3. BRAZELTON
4. JACKSON
6. ΜΑΡΑΓΚΟΣ
11. ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ
13. BRUESEWITZ
15. ΣΚΛΗΒΑΣ
18. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
21. ΜΩΡΑΙΤΗΣ
23. DANIELS
24. KROMAH
29. ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ
31. ΠΑΥΛΟΣ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x