Γαλλία

Έκανε αντιπρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν

Στο σχετικό δημοσίευμα της Mundo Deportivo δεν αναφέρονται λεπτομέρειες αυτής της αντιπρότασης αλλά μόνο ένα στοιχείο. Ότι τα χρήματα τα οποία ζήτησαν είναι σαφώς περισσότερα

Δεν έχει τέλος το σιρίαλ της μεταγραφής του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Μπαρτσελόνα. Έτσι μετά το «όχι» της γαλλικής ομάδας στην τελευταία πρόταση που έκαναν οι Καταλανοί, οι υπεύθυνοι των παριζιάνων φρόντισαν να συντηρήσουν το θέμα προτείνοντας εκείνοι τι θα ήθελαν για να αποδεχθούν να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο.

Στο σχετικό δημοσίευμα της Mundo Deportivo δεν αναφέρονται λεπτομέρειες αυτής της αντιπρότασης αλλά μόνο ένα στοιχείο. Ότι τα χρήματα τα οποία ζήτησαν είναι σαφώς περισσότερα από τα 130 εκατομμύρια ευρώ που περιείχε η αρχική πρόταση που είχε κάνει η ισπανική ομάδα.

Θεωρείται δεδομένο ότι στην αντιπρόταση αυτή υπάρχουν και παίκτες ως ανταλλάγματα, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό κανένα από τα ονόματα αυτών.

Αυτό που θα πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι κανείς από τους ποδοσφαιριστές που είχαν συμπεριληφθεί στην πρώτη πρόταση, δηλαδή, οι Ντεμπελέ, Ράκιτς και Τοντιμπό δεν είχαν αποδεχθεί να συνεχίσουν την καριέρα τους στη γαλλική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x