Πόλο

Δεύτερη σερί ήττα για Απόλλωνα στο Champions League

Την δεύτερη διαδοχική ήττα, αυτή την φορά με από την σερβική Σαμπάτς, γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης στην πρώτη προκριματική φάση του LEN Champions League.

Μετά την ήττα από την ρουμανική την Πέμπτη(29/8) , ο Απόλλωνας Σμύρνης δεν κατάφερε ούτε και σήμερα(30/8) να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην σερβική Σαμπάτς για την δεύτερη αγωνιστική της πρώτης προκριματικής φάσης του LEN Champions League.

Οι γηπεδούχοι (διοργανώνουν την προκριματική φάση στο κολυμβητήριο τους), πήραν μια άνετη νίκη που κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη ήταν ανταγωνιστική μόνο στα πρώτα δυο οκτάλεπτα. Στο τρίτο, η ψαλίδα «άνοιξε» με ένα σερί 3-0 των Σέρβων, οι οποίοι από την αρχή της αναμέτρησης αποτελούσαν φαβορί.

Στο τελευταίο μέρος του ματς, ο Μοσκόφ έκανε μια απίστευτη προσπάθεια να "τουμπάρει" το ματς, τον προβάδισμα που είχε η Σαμπάτς λειτούργησε ως μαξιλαράκι ασφαλείας

Ο Απόλλωνας βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις Γαλατασαράι, Οραντέ, Σαμπάτς, Ερυθρό Αστέρα και Ντιναμό Μόσχας, ενώ την πρόκριση στην επόμενη φάση θα πάρουν οι πρώτες τέσσερις.

Οι ελληνική ομάδα αγωνίζεται ξανά σήμερα το απόγευμα στις 19:45, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-3, 8-5, 10-9

Απόλλων Σμύρνης: Γαλανίδης, Μητρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος(1), Μοσκόφ(5), Μπεριστιανός, Παπαδόπουλος(1), Καρούντζος(1), Παπαγεωργίου(1), Δερμιτζάκης, Γραμματικός, Αλαμάνος, Σπηλιούπολος, Αλ Νασέρ

Το πρόγραμμα:
Παρασκευή: 18:45 Απόλλων-Ερυθρός Αστέρας.
Σάββατο: 19:45 Απόλλων-Γαλατασαράι
Κυριακή: 11:00 Απόλλων-Ντιναμό Μόσχας.

Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x