Ανακοίνωση με αφορμή την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων στο παιχνίδι με τον Άρη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League, εξέδωσε ο Βόλος. Η συμπεριφορά τους ήταν υποδειγματική, με τη θεσσαλική ΠΑΕ να την «χειροκροτεί» και να στέλνει μήνυμα για το μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ οφείλει δημόσια να συγχαρεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, κ. Βασ. Καραϊσκο και όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στον Βόλο για το γεγονός ότι χάρις στον άριστο σχεδιασμό, την εφαρμογή και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας, που έλαβαν, κύλησαν όλα ομαλά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας μας με αυτή του Αρη Θεσσαλονίκης

Η διεξαγωγή του χθεσινού αγώνα, παρουσία μάλιστα φιλάθλων και από τις δύο ομάδες, αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει σχεδιασμός και βούληση είναι δυνατόν να επιστρέψουμε στις παλιές καλές εποχές με γεμάτα τα γήπεδα από φιλάθλους όλων των ομάδων.

Άλλωστε η χθεσινή εικόνα των εκδρομέων φιλάθλων της Θεσσαλονίκης να γεμίζουν τα μαγαζιά της πόλης μας είναι και μια άλλη σημαντική διάσταση της παρουσίας της ομάδας μας στα σαλόνια της Suepr League, με θετικές επιπτώσεις και στην τοπική οικονομία».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ