Stoiximan Super League

Αντωνίου: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας»

Στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του και στην αποτελεσματικότητα αυτών του Ατρομήτου στις δικές του ευκαιρίες απέδωσε το 2-2 της Λαμίας κόντρα στους Περιστεριώτες ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο τεχνικός των Φθιωτών τόνισε πως είχαν πολλές πιθανότητες για τη νίκη και με την εικόνα στην αρχή, θεωρεί πως ήταν καλύτερη η απόδοση σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας και ζήτησε δουλειά στη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι όσον αφορά τη διακύμανση του σκορ απέναντι σε έναν ευρωπαϊκό αντίπαλο, όπως είναι ο Ατρόμητος. Θεωρώ ότι, έτσι όπως αντιμετωπίσαμε το ματς, είχαμε τις περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσουμε, βάσει των ευκαιριών που δημιουργήσαμε και στα δύο ημίχρονα.

Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα, διότι χωρίς φάση ο Ατρόμητος, δύο φορές αφού προηγηθήκαμε χωρίς κλασσική ευκαιρία κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι είναι μια ομάδα που θέλει να κρατά την μπάλα στα πόδια της, δώσαμε το χώρο που θέλαμε για να "χτυπήσουμε" στην κόντρα, κάτι το οποίο πιστεύω ότι μας βγήκε και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο».

Και συνέχισε: «Αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, σίγουρα θα είχαμε τον πρώτο λόγο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έδειξε σημάδια βελτίωσης και στο ρυθμό, αλλά και στη δημιουργία ευκαιριών».

Για το μέλλον ανέφερε πως: «Εχουμε 15 μέρες μπροστά μας για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσήλωσή τους στο αγωνιστικό πλάνο, το πάθος τους στον αγωνιστικό χώρο και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάτω από τις ίδιες συνθήκες, ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x