Ισπανία

H Ρεάλ αρνήθηκε πρόταση της Άρσεναλ για Βινίσιους

Οι «κανονιέρηδες» ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του 19χρονου, αλλά η «Βασίλισσα» δεν φάνηκε διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Πρόταση για την απόκτηση του Βινίσιους Τζούνιορ κατέθεσε το καλοκαίρι η Άρσεναλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε το βραζιλιάνικο μέσο «UOL». Οι Μαδριλένοι ωστόσο την αρνήθηκαν, καθώς δεν φαίνονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν το νεαρό επιθετικό.

Ο Βραζιλιάνος νέος τεχνικός διευθυντής των «κανονιέρηδων» Έντου προσπάθησε να πάρει τον συμπατριώτη του στο Λονδίνο, αλλά αντιμετώπισε την άρνηση των ανθρώπων της Ρεάλ.

Εκτός από την Άρσεναλ, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βινίσιους έδειξε και η Παρί Σεν Ζερμέν, ως αντάλλαγμα για την πιθανή μετακόμιση του Νεϊμάρ στη Μαδρίτη, μαζί με τον Λούκα Μόντριτς. Ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση η Ρεάλ δεν έδειξε διάθεση να αποχωριστεί το νεαρό της αστέρι, όπως και στο σενάριο που τον ήθελε να αποτελεί έμψυχο αντάλλαγμα για την έλευση του Πολ Πογκμπά στη Μαδρίτη.

Οι «γκαλάκτικος» δαπάνησαν πριν ένα χρόνο 46 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο από τη Φλαμένγκο, πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του και δεν σκοπεύουν να αφήσουν την περσινή τους επένδυση να πάει χαμένη.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έχει ξεκινήσει ένα παιχνίδι ως βασικός και σε δύο έχει περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της La Liga.

Eπιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x