Stoiximan Super League

Φιλική νίκη του Απόλλωνα κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου σε φιλικό παιχνίδι, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να πραγματοποιεί εξαιρετικό πρώτο μέρος. Σκόραρε ξανά ο Βέλλιος για τους Περιστεριώτες.

Έδειξε τα... δόντια του ο Απόλλων Σμύρνης!

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν εξαιρετική και πήρε τη φιλική νίκη με 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, έφτιαξαν αρκετές φάσεις παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και βρήκαν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αφού προειδοποίησαν με τον Ζησόπουλο να έχει δοκάρι στο ξεκίνημα του αγώνα, ήρθε ο Παυλίδης στο 22ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Και ο Μαρκόφσκι με κοντινό τελείωμα στο 40’ έγραψε το 2-0 για την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο ματς και για ένα εικοσάλεπτο ήταν καλύτερος, μειώνοντας με τον Βέλλιο στο 55ο λεπτό. Ωστόσο, το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τον Απόλλωνα να φτιάχνει και μία καλή φάση λίγο πριν το τέλος με τον Βουό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης (70’ Γκίνο), Χουχούμης (70’ Βιτλής), Λαρέα (70’ Κύργιας), Ζησόπουλος (70’ Βαφέας), Μπλάζιτς (70’ Αγρόδημος), Παρτάλης (63’ Λαγός), Παυλίδης (70’ Βάρκας), Μπεντινέλι (70’ Ιριτιέρ), Μπαστιάνος (63’ Καραγκούνης), Μαρκόφσκι (70’ Βουό).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Γιάννης Αναστασίου): Θεοδωράκης, Μουφτάου, Χαρίσης (46’ Τριμμάτης), Ταλόχα, Καχίλα (73’ Αθανασίου), Ανδρούτσος, Στρούγγης, Ενσικουλού (46’ Ρόσα), Γαρουφαλιάς (79’ Ξενοπαναγός), Γιακουμάκης, Βέλλιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x