Μουντομπάσκετ 2023

Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Άδικη η αντιμετώπιση για τον αδερφό μου, έδωσε τα πάντα»

Για τα συναισθήματα του ίδιου και του αδερφού του μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής μίλησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Τσεχία.

Άδικη χαρακτήρισε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο την αντιμετώπιση που είχε ο Γιάννης στο ματς με την Τσεχία, ενώ αναφέρθηκε στην ήττα από τη Βραζιλία που έκανε πιο δύσκολο το δρόμο της Εθνικής στο Παγκόσμιο της Κίνας.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Τσεχίας, που λογικά θα περάσει στον επόμενο γύρο. Έκανε εξαιρετική δουλειά στο ματς με την Βραζιλία. Δυστυχώς εμείς δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε κάθε πτυχή του αγώνα. Πληρώσαμε την ήττα μας στον πρώτο γύρο από την Βραζιλία. Έτσι είναι το μπάσκετ. Κάποιες φορές είσαι ψηλά, κάποιες στην άλλη πλευρά».

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα του αδερφού του, απάντησε: «Ήταν άδικη η αντιμετώπιση για τον αδερφό μου, αλλά είναι περήφανος για την ομάδα. Έδωσε τα πάντα. Είναι τρελό να κερδίζεις και να μην περνάς στον επόμενο γύρο. Είμαι περήφανος που έπαιξα μαζί του και με αυτό το γκρουπ των παιδιών. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε, αλλά ελπίζω το μέλλον να επιφυλάσσει καλά πράγματα για μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x