Μουντομπάσκετ 2023

Χρούμπαν: «Η Ελλάδα έπαιζε καλύτερα χωρίς τον Γιάννη»

Ο Βόιτσεχ Χρούμπαν θεωρεί πως η παρουσία του Αντετοκούνμπο μπέρδεψε την Ελλάδα.

Ο Βόιτσεχ Χρούμπαν θεωρεί πως η Ελλάδα απέδιδε καλύτερα χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ. Ο φόργουορντ της Τσεχίας εξέφρασε αυτή την άποψη μετά την «γλυκιά» ήττα της ομάδας του από την Εθνική.

Αποστολή στη Σενζέν, Χρήστος Ρομπόλης

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά τουλάχιστον δεν χάσαμε την διαφορά. Δεν μπορέσαμε να ματσάρουμε την επιθετικότητα της ελληνικής ομάδας στην άμυνα. Η Βραζιλία στο προηγούμενο ματς μπήκε χαλαρή και μας υποτίμησε, αλλά οι Έλληνες ήταν πολύ παθιασμένοι και άριστα προετοιμασμένοι», τόνισε ο Τσέχος φόργουορντ

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είπε: «Είναι λίγο σκληρό αυτό που θα πω για εκείνον, αλλά η ελληνική ομάδα έπαιζε καλύτερα χωρίς αυτόν. Αυτό γινόταν όχι μόνο σήμερα, αλλά σε όλο το τουρνουά. Όταν είναι στο παρκέ, ο αντίπαλος προσαρμόζεται και πρέπει αναγκαστικά να βασιστούν σε πολλά σουτ. Κι όταν έχει την μπάλα, είναι σαν όλη η άλλη ομάδα να περιμένει τι θα κάνει. Έτσι δεν λειτουργούν καλά σαν σύνολο. Παρόλο που είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, η Ελλάδα παίζει καλύτερα χωρίς εκείνον».

Όσο για την διαιτησία, δεν πήρε θέση: «Υπήρχε μεγάλη ένταση, πολλές επαφές, πολλές μονομαχίες. Σε αυτή τη διοργάνωση τα σφυρίγματα είναι διαφορετικά από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Έπεφταν κορμιά, ήταν προφανές πως επρόκειτο για μια μάχη επιβίωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x