Μουντομπάσκετ 2023

Επόμενος προπονητής Εθνικής Μπάσκετ: Τι βλέπουν οι στοιχηματικές

Ποιος θα πάρει στα χέρια του την… καυτή πατάτα;

Το Μουντομπάσκετ τελείωσε σήμερα για την Εθνική μας ομάδα και ο… ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει. Το ματς φέρεται να έχει πολλά «ημίχρονα», καθώς στον απόηχό του υπάρχουν έντονα παράπονα, υπό επίσημη κι ανεπίσημη μορφή, για τη διαιτησία του αγώνα.

Πέρα, όμως, από αυτό τίθεται ανοικτά και θέμα τεχνικής ηγεσίας. Η παραδοχή του Θανάση Σκουρτόπουλου για την αποτυχία κάνει τη θέση του επισφαλή και ο «γαλανόλευκος» πάγκος δεν αποκλείεται να αναζητά «κάτοχο» στο εγγύς μέλλον.

Μια από τις κορυφαίες ελληνικές στοιχηματικές πλατφόρμες, γνωστή για τα ειδικά στοιχήματά της και τα Fun Bets, έχει ήδη κινητοποιηθεί. Υπάρχουν αναρτημένες αποδόσεις για την αγορά «Επόμενος προπονητής Εθνικής (Μέχρι 31/12/2019)».

Στη σχετική λίστα βλέπουμε ως φαβορί τον ελεύθερο Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας τεχνικός είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα του χώρου και είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος, μετά το πέρασμά του από τη Χίμκι.

Στο προσκήνιο επανέρχεται και το όνομα του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος μπορεί να είναι στην ΤΣΣΚΑ, όμως στο παρελθόν οι διοίκηση των Ρώσων είχε κάνει γνωστό πως είναι «ΟΚ» με το να κοουτσάρει παράλληλα ο Ιτούδης και την Εθνική ομάδα. Θα ήθελε ο ίδιος να σηκώσει το ειδικό αυτό βάρος, παράλληλα με τις υποχρεώσεις του σε συλλογικό επίπεδο;

Τα ονόματα της μακράς λίστας δε σταματούν εδώ. Μέσα σε αυτή συναντάμε περιπτώσεις, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Ρικ Πιτίνο, ο Ντέιβιντ Μπλατ, όλες όμως δύσκολες, εξ ‘ου και η υψηλή απόδοσή τους. Τι λέτε; Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της «Επίσημης Αγαπημένης»; Δείτε τις αποδόσεις!

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x