Γαλλία

Επαφές της Παρί με οργανωμένους για την επιστροφή Νεϊμάρ

Αφού αποφάσισε να μην ενδώσει στα... καπρίτσια του Νεϊμάρ, η διοίκηση της Παρί περνά στην επόμενη δύσκολη φάση που είναι η διαχείριση της επόμενης μέρας με τους οπαδούς.

Η επόμενη πραγματικά δύσκολη μέρα για την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νεϊμάρ αρχίζει από το προσεχές Σάββατο. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε κανονικά και στα δύο φιλικά της εθνικής του ομάδας, οπότε ο προπονητής των Παριζιάνων, Τόμας Τούχελ, μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς του Σαββάτου (14/9, 18:30) κόντρα στο Στρασβούργο.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Γάλλων, η διοίκηση τον υπολογίζει κανονικά και φυσικά δεν έχει κανένα λόγο να τον αφήσει στον «πάγο» και ήδη έχει αρχίσει επαφές με την πλευρά των οργανωμένων οπαδών, προκειμένου να κάνουν την επιστροφή του Βραζιλιάνου όσο πιο απαρατήρητη γίνεται.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τις ύβρεις που ακούστηκαν στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Νιμ, οι οπαδοί δεν έχουν ασχοληθεί εκ νέου με τον σούπερ-σταρ της ομάδας τους, αλλά πλέον θα έχει ενδιαφέρον η αντίδρασή τους, όταν πλέον θα μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x