Αγγλία

Ματιές» σε Φαμπιάν Ρουίθ ενόψει Γενάρη από Λίβερπουλ

Την περίπτωση του μέσου της Νάπολι, Φαμπιάν Ρουίθ, φαίνεται να εξετάζει η Λίβερπουλ για την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ματιές σε παίκτες για την ενίσχυση του κέντρου της ρίχνει η Λίβερπουλ, με τον Φαμπιάν Ρουίθ να αποτελεί έναν από τους βασικούς της στόχους για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, σύμφωνα με το «calciomercato.com», έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ισπανού μέσου της Νάπολι, καθώς εκτιμά πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσει, στο κέντρο της ομάδας.

Ιδιαίτερα, από τη στιγμή που ο Ναμπί Κεΐτά δεν έχει καταφέρει να προσφέρει όσα περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου είτε λόγω τραυματισμών, είτε γιατί δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο Κλοπ θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον υποψήφιο μεταγραφικό του στόχο, καθώς η Λίβερπουλ θα ταξιδέψει στη Νάπολι την ερχόμενη Τρίτη (17/9) για να αντιμετωπίσει τους «παρτενοπέι» στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Βέβαια, η αγγλική ομάδα δεν είναι η μόνη που θέλει τον 23χρονο διεθνή Ισπανό, αφού Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, τον έχουν, επίσης, στη μεταγραφική τους λίστα.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x