Αγγλία

Φαν Ντερ Φάαρτ: «Ο Φαν Ντάικ δεν είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου»

Την άποψη ότι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός, αλλά οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκονται σε άλλο επίπεδο εξέφρασε ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναδείχθηκε από την Uefa ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της σεζόν 2018-2019, με τον Ράφαελ Φαν Ντερ Φααρτ να έχει διαφορετική άποψη σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Ο 36χρονος Ολλανδός ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, υποστηρίζοντας ότι ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

«Ο Φαν Ντάικ δεν είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου αλλά είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ο Μέσι και ο Ρονάλντο είναι οι καλύτεροι αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις αμυντικούς με επιθετικούς».

Στην συνέχεια, ο Φαν Ντε Φάαρτ ρωτήθηκε για το εάν ο Ντε Λιχτ πήρε την σωστή απόφαση να "μετακομίσει" από το Άμστερνταμ στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους. Ο 36χρονος Ολλανδός υποστήριξε ότι ο Ντε Λιχτ θα ήταν προτιμότερο να συνέχιζε την καριέρα του επί ισπανικού ή γερμανικού εδάφους.

«Θα προτιμούσα να τον έβλεπα να αγωνίζεται στην Μπάγερν ή στην Μπαρτσελόνα. Έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες όσο βρίσκεται στην Γιουβέντους, καθώς δεν είναι εύκολο να ανταγωνίζεσαι τον Τζόρτζιο Κιελίνι, ακόμα και αν αυτός είναι τραυματίας αυτή την περίοδο και τον Μπονούτσι. Αλλά σίγουρα ο Ντε Λιχτ είναι πολύ ταλαντούχος», κατέληξε ο Φαν Ντε Φάαρτ.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x