Αγγλία

Νέο συμβόλαιο για Άρσεναλ και Γουίλοκ

Nέο πολυετές συμβόλαιο μεταξύ Άρσεναλ και Τζο Γουίλοκ. Δεν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες και η ακριβής διάρκεια συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τη συνεργασία τους για τα επόμενα χρόνια ανανέωσαν η Άρσεναλ και ο Τζο Γουίλοκ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για νέο πολυετές συμβόλαιο, που θα κρατήσει τον παίκτη για πολλά χρόνια στο Λονδίνο.

Πάντως, oι λεπτομέρειες της συμφωνίας και η ακριβής διάρκεια της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, δεν έγιναν γνωστά από τους «κανονιέρηδες».

Ο 20χρονος μέσος έχει περάσει σχεδόν όλη τη μέχρι τώρα ζωή του στην Άρσεναλ, αφού βρίσκετε στους «gunners» από τα τέσσερα του χρόνια.

Έχει περάσει από όλες τις μικρές ομάδες του συλλόγου, πριν κάνει το ντεμπούτο το με την πρώτη ομάδα το 2017, σε έναν αγώνα απέναντι στη Ντόνκαστερ, για το League Cup.

Από τότε έχει αγωνιστεί σε ακόμα 19 παιχνίδια με τον Ουνάι Έμερι να του δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη τον τελευταίοα καιρό και να του δίνει ευκαιρίες στην ενδεκάδα.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτού, πως φέτος έχει πάρει φανέλα βασικού σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της Άρσεναλ στην Premier League.

Eπιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x