Γαλλία

Ετοιμάζουν μποϊκοτάζ εν όψει Ρεάλ οι οπαδοί της Παρί λόγω Νεϊμάρ!

Το σχοινί των σχέσεών τους με τη διοίκηση της ομάδας είναι έτοιμοι να τραβήξουν στα άκρα οι οπαδοί της Παρί, αφού ετοιμάζουν μποϊκοτάζ για τα ματς με Στρασβούργο και Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα απόνερα της απόφασής της να διατηρήσει τον Νεϊμάρ στο ρόστερ της καλείται να διαχειριστεί η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες υπήρξαν επαφές με τους οργανωμένους οπαδούς ώστε να μην αποδοκιμάσουν τον Νεϊμάρ λόγω της επικείμενης επιστροφής του Βραζιλιάνου στο ματς με το Στρασβούργο.

Αυτή την κίνηση όχι μόνο δεν την πήραν με καλό... μάτι, αλλά αναμένεται την Παρασκευή ή το πρωί του Σαββάτου να αποφασίσουν να απέχουν από τα εντός έδρας ματς κόντρα σε Στρασβούργο και σε αυτό της Τετάρτης για την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ με αυτή την κίνησή τους θέλουν πρώτα από όλα να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τους χειρισμούς στο θέμα του Νεϊμάρ, που δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν και παράλληλα να δείξουν την ανεξαρτησία τους από τα όσα τους ζητά η διοίκηση των Καταριανών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x