Αγγλία

Φαν Ντεν Σαρ: «Ο Ντε Χέα δεν είναι αναντικατάστατος»

Σε δηλώσεις για τον Νταβίντ Ντε Χέα, προχώρησε ο Φαν Ντεν Σαρ και τόνισε πως κανείς σε μία ομάδα δεν είναι αναντικατάστατος.

Για τον Νταβίντ Ντε Χέα και την κατάσταση του όσον άφορα το συμβόλαιο του Ισπανού, άλλα και για το γεγονός πως δεν υπάρχει πια χρόνος για καθυστέρηση στην απόφασή του μίλησε ο Φαν Ντεν Σαρ.

«Η απόφαση πρέπει να ληφθεί κάποια στιγμή. Έχει περάσει αρκετός καιρός, επομένως τώρα χρειάζεται απλά μια απάντηση" ναι "ή" όχι ", αλλά δεν είμαι τεχνικός διευθυντής της United», δήλωσε ο παλαίμαχος της αγγλικής ομάδας.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που τώρα εργάζεται την διοίκηση του Άγιαξ, τόνισε πως ο Ισπανός δεν είναι αναντικατάστατος και ότι υπάρχουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του.

«Άλλοι τερματοφύλακες μπορούν επίσης να γεμίσουν το κενό. Υπάρχουν μερικοί τερματοφύλακες της Premier League που παίζουν στο σύλλογο και μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω», ενώ για την απόδοση του 28χρονου τερματοφύλακα πρόσθεσε:

«Αυτό συνέβη σε μένα, συνέβη και στον Γκιγκς, σε όλους. Η φόρμα ενός παίκτη διαφέρει. Έχει παραμείνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε τόσο υψηλό επίπεδο, έτσι σε κάποιο σημείο παρατηρείται, ίσως όχι τις δύο πρώτες φορές, αλλά τότε οι άνθρωποι αρχίζουν να γράφουν γι 'αυτό. Αλλά θα είναι μια χαρά. Είναι τεράστιος τερματοφύλακας», κατέληξε ο Ολλανδός.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x