Αγγλία

Θεμπάγιος: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο με αυτό που συνάντησα στο 'Άνφιλντ'»

Εντυπωσιασμένος από τον τρόπο παιχνιδιού της Λίβερπουλ αλλά και από τη δύναμη που της δίνει ο κόσμος της έμεινε ο Θεμπάγιος κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αναμέτρησης της Άρσεναλ στο «Άνφιλντ».

Άναυδος με τα όσα βίωσε στην πρόσφατη (24/8) επίσκεψή του στο «Άνφιλντ» έμεινε ο Ντάνι Θεμπάγιος.

Ο 23χρονος χαφ της Άρσεναλ εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο παιχνιδιού της Λίβερπουλ αλλά και από την ώθηση που της δίνει ο κόσμος της. Την ίδια στιγμή θεωρεί ότι αν και οι δύο ομάδες δεν μπορούν να συγκριθούν ακόμα, εντούτοις σε λίγα χρόνια οι «κανονιέρηδες» θα λογίζονται ως ένα από τα δέκα κορυφαία κλαμπ του πλανήτη.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο με αυτό που συνάντησα στο “Άνφιλντ”», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στην «Guardian» ο -δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης- μέσος.

Συνεχίζοντας εξήγησε το τι ήταν αυτό που τον δυσκόλεψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της ήττας (3-1) από τους «κόκκινους». «Δεν έχω ξαναδεί μία ομάδα να παίζει καλύτερα, με ανάλογο τρόπο πίεσης και με τέτοια ώθηση από τον κόσμο της. Σου κόβουν την ανάσα. Ξοδεύεις τόσο χρόνο αμυνόμενος και μόλις θελήσεις να κάνεις κάτι με την μπάλα, μόλις θελήσεις να αναπνεύσεις, τότε αυτοί βρίσκονται πάλι ενώπιον σου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Θεμπάγιος.

Αρκετοί είναι αυτοί που συγκρίνουν αυτά που θέλει να παρουσιάσει στο γήπεδο ο τεχνικός της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι, με τα όσα έχει δημιουργήσει ο Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ. «Δεν μπορούμε να συγκριθούμε αυτή τη στιγμή. Δουλεύουμε ορισμένα κοινά πράγματα, όμως ο Κλοπ βρίσκεται στην Λίβερπουλ από το 2015. Ο Ουνάι ήρθε την περασμένη σεζόν. Σε λίγα χρόνια η Άρσεναλ θα βρίσκεται ανάμεσα στις δέκα κορυφαίες ομάδες του κόσμου και θα παλεύει για κάθε τρόπαιο», υπογράμμισε από την πλευρά του ο 23χρονος μέσος των «κανονιέρηδων».

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x