Αγγλία

Από το νέo έτος επιστρέφει ο Λαπόρτ στην Σίτι

Στην αποκάλυψη πως ο Αΐμερικ Λαπόρτ θα επιστρέψει στα γήπεδα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι από τη νέα χρονιά, προχώρησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Αΐμερικ Λαπόρτ, τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα των «πολιτών» με την Μπράιτον, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται εξ αρχής σοβαρή.

Οι πρώτες εκτιμήσεις μετά την εγχείριση του παίκτη, έκαναν λόγο για επιστροφή του στα γήπεδα, από το νέο έτος, με τον προπονητή της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα να επιβεβαιώνει τα δυσάρεστα νέα.

«Θα επιστρέψει τον Γενάρη ή τον Φλεβάρη. Θα λείψει τους επόμενους μήνες μέχρι και το νέο έτος...», ήταν το σχόλιο του Ισπανού κόουτς.

Ο Γκουαρντιόλα χάνει έτσι για τους επόμενους μήνες έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή από τη λειτουργία της ομάδας, αφού ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αποτελούσε έναν από τους «ογκόλιθους», στην άμυνα της Σίτι.

Βέβαια, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα για τον Λαπόρτ, αφού αρχικά είχαν εκφραστεί φόβοι για ρήξη χιαστού, πρόβλεψη που ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκε.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x