Ιταλία

Υποκλίθηκε στην Ίντερ η Μίλαν!

Το Μιλάνο... ανήκει στην Ίντερ! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν εξαιρετική και ανώτερη σε όλο το ματς από τη Μίλαν, «χτύπησε» δις στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το 4 στα 4 στο ιταλικό πρωτάθλημα (0-2).

Βαθιά υπόκλιση στην Ίντερ του Αντόνιο Κόντε!

Οι «νερατζούρι» πραγματοποίησαν μεγάλη εμφάνιση και ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, «χτύπησαν» δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησαν με 2-0 της Μίλαν στο «derby della madonnina».

Κάπως έτσι, η Ίντερ έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα και συνεχίζουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία δείχνοντας πως φέτος έχουν τα φόντα να «χτυπήσουν» ή να διεκδικήσουν τα... σκήπτρα από την Γιουβέντους, η οποία βρίσκεται στο –2 από την κορυφή!

Το ματς ξεκίνησε με την Ίντερ να έχει τον έλεγχο και την Μίλαν να την περιμένει στο δικό της μισό, όντας αρκετά επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση. Και μπορεί οι «νερατζούρι» να προειδοποίησαν με τον Μπαρέλα να μην νικάει τον Ντοναρούμα και στο ριμπάουντ τον Ντ’Αμπρόζιο να στέλνει την μπάλα εξ επαφής στο αριστερό δοκάρι, ωστόσο λίγο αργότερα σκόραραν με κοντινό τελείωμα του Λαουτάρο. Το γκολ, όμως, δεν μέτρησε ποτέ αφού στο ξεκίνημα της φάσης ο Ντ’Αμπρόζιο ήταν... εκατοστά πιο μπροστά. Και πάλι καλά, πάντως, να λέει η Ίντερ αφού ο Σούσο έκανε απίθανη ατομική προσπάθεια από τη μία περιοχή στην άλλη αλλά ο Σκρίνιαρ με τρομερό τάκλιν, του στέρισε το γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την τυπικά φιλοξενούμενη Ίντερ αφού ο Σένσι έστρωσε στον Μπρόζοβιτς, ο οποίος έπιασε το σουτ που κόντραρε στον Λεάο και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα του Ντοναρούμα για το 1-0! Η Ίντερ είχε πάρει αυτό που άξιζε, η Μίλαν ήταν με την πλάτη στον τοίχο και καλούνταν να βγάλει αντίδραση! Τίποτα, όμως... Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πρόσεχε αρκετά την άμυνά της και έβγαινε οργανωμένα στην κόντρα-επίθεση. Και στο 75ο λεπτό, μετά από καλοζυγισμένη σέντρα του Μπαρέλα, ο Λουκάκου με γυριστή κεφαλιά έδωσε την... χαριστική βολή στην Μίλαν. Και πάλι καλά που έμεινε το 2-0, αφού Πολιτάνο και Καντρέβα σημάδεψαν τα δοκάρια, με το σκορ να παραμένει ως είχε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 20/9
Κάλιαρι-Τζένοα 3-1
(46’ Σιμεόνε, 84’ αυτ. Ζαπάτα, 87’ Πέντρο - 83’ Κουαμέ)

Σάββατο, 21/9
Ουντινέζε-Μπρέσια 0-1
(57’ Ρόμουλο)

Γιουβέντους-Βερόνα 2-1
(31’ Ράμσεϊ, 49’ πεν. Ρονάλντο - 20’ Βελόσο)

Μίλαν-Ίντερ 0-2
(49' Mπρόζοβιτς, 78' Λουκάκου)

Κυριακή, 22/9 (16:00)
Σασουόλο-Σπαλ (13:30)
Σαμπντόρια-Τορίνο
Λέτσε-Νάπολι
Μπολόνια-Ρόμα
Αταλάντα-Φιορεντίνα (19:00)
Λάτσιο-Πάρμα (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Τρίτη, 24/9
Βερόνα-Ουντινέζε (20:00)
Μπρέσια-Γιουβέντους (22:00)

Τετάρτη, 25/9 (22:00)
Ρόμα-Αταλάντα (20:00)
Σπαλ-Λέτσε
Πάρμα-Σασουόλο
Νάπολι-Κάλιαρι
Ίντερ-Λάτσιο
Τζένοα-Μπολόνια
Φιορεντίνα-Σαμπντόρια

Πέμπτη, 26/9
Τορίνο-Μίλαν (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x